Stichting 'Spuit 41' Voorschoten

Zoeken

Nog lekker vakantie aan het vieren

06 augustus 2021

De zomervakantie is al weer een aardig eindje op weg. De een is toch nog naar het buitenland geweest en de ander in eigen land of toch maar uit veiligheid, thuis gebleven. Wij van het brandweermuseum Voorschoten zijn dat ook. Ondanks de vakantie gaan wij gewoon door met het onderhouden van het materiaal en het museum.

Daarnaast komen er zo af en toe ook nieuwe brandweermaterialen bij. Zo kregen wij een grote poederblusser op wielen. Deze blusser werd gebruikt als oefenmateriaal voor de BHV trainingen. We moeten hem nog opknappen maar te zien is hij al.

Afgelopen week vierden we met Noa en Niek hun verjaardag waarbij ze opgehaald en thuis gebracht werden met onze oude brandweerwagen ‘Spuit 41’. Wil je dat ook of iets anders met of bij de brandweer, kijk dan op www.spuit41.nl. Daar staan alle mogelijkheden.
Maar je kunt natuurlijk ook gewoon langs komen op zaterdag 21 augustus a.s. van 10 tot 12.30 uur. Dan staan de deuren weer open, we zien jullie graag.

 • Van Rijs
 • Hameetman verzekeringen
 • Toncar
 • Notaris Pérez
 • RoyalPrint
 • Heijmans
 • Valk Hotel De Gouden Leeuw
 • Auto Schilthuizen
 • Freek van Os
 • Gebr. de Graaff Trappenmakers
 • Hema
 • Watersportvereniging Voorschoten
 • De Kock Raamfolie
 • Snackbar Centrum
 • Het Wapen van Voorschoten
 • Ziegler
 • Pretec Precisietechniek
 • Rotary Club Voorschoten-Leidschendam
 • G.J. Kriek
 • Klink Car Cleaning