Menu

'Spuit 41' volop in het nieuws

19-09-2009

Drukke tijden zijn het voor Spuit 41. Na zijn aankomst werd hij vanuit het dok twee nachtjes gestald om 's-maandags naar zijn tijdelijke plek te worden verplaats. En dan zaterdags weer naar de kazerne om zondag op de old timerdag te staan om vervolgens maandag weer naar de tijdelijke plek terug te gaan. Gelukkig was het erg druk op de old timerdag en heeft de media ook het een en ander opgepikt.

Eerst waren daar Voorschotenonline en Wilco Devilee die de komst van 'Spuit 41' naar Voorschoten wereldkundig maakte. Daarna was het voor de old timerdag nog Groot Voorschoten die aandacht schonk aan 'Spuit 41' en op maandag 14 september hing het Leidsch Dagblad aan de lijn en wilde meer informatie hebben over 'Spuit 41'. Dat was geen probleem. Extra info en foto's toegezegd en op donderdag 17 september 2009 stond er een mooi stuk in de krant.

Tot slot had het Algemeen Dagblad via Voorschoten online vernomen van onze brandweerwagen. Hiervoor wilde men een foto laten maken met het bestuur bij de Spuit. Zo gezegd, zo gedaan, en op zaterdag 19 september verscheen in het Algemeen Dagblad dit artikel.