Menu

We gaan bijna beginnen!

24-10-2009

Het is een maandje stil geweest rondom 'Spuit 41' maar ik kan u verzekeren dat er een hoop werk gedaan is achter de schermen.
Zo is op 24 september de akte van oprichting ondertekend bij notaris Perez van JUST notarissen waarmee de oprichting een feit was.
Vervolgens was het wachten op de officiŽle inschrijving bij de Kamer van Koophandel om vervolgens bij de ING een bankrekening te kunnen openen. Ook de inschrijving was snel geregeld en de bankrekening is inmiddels geopend voor alle donaties en sponsors. Het rekeningnummer is 4738215 ten name van stichting 'Spuit 41' Voorschoten.

Ook moest 'Spuit 41' door een taxateur bekeken worden in verband met de verzekering. Dat is inmiddels gedaan en de verzekeringsmij. wordt komende week op de hoogte gebracht van de waarde van het voertuig. De kosten voor de verzekering worden gesponsord door Hameetman verzekeringen.

Dan was het zoeken en wachten naar een goede locatie waar 'Spuit 41' gerestaureerd kan worden. Tot die tijd was het Skodadealer Hamers die onderdak bood aan onze 'Spuit'. We zijn alle ondernemers dan ook zeer dankbaar voor het beschikbaar stellen van de ruimtes en alle giften.

Dan was er nog het punt van de sponsoruiting. Hoe ga je in de toekomst laten zien wie je sponsors zijn. Ook hiervoor is weer een Voorschotens bedrijf benaderd. De firma Royal Print heeft ons een reclameuiting toegezegd. Fantastisch hoe alle ondernemers meewerken maar ook zo enthousiast zijn.

Tot slot was het nog wachten op een goede locatie. Na wat zoekwerk in de gemeente is er een prachtige werklocatie gevonden aan de Roucooplaan. Hiervoor zijn wij de firma van der Valk zeer dankbaar.

Binnenkort start officieel de sponsorwerving voor 'Spuit 41'. Zodra het zover is brengen we u daarvan op de hoogte.