Menu

Wij gaan verhuizen!

09-02-2011

Zoals de meeste mensen wel vernomen hebben, is op 1 januari 2011 de Veilgiheids Regio Hollands-Midden gestart. Dat dit veel veranderingen met zich mee zou brengen wisten we wel. Zo ook een eventuele opheffing van de website www.brandweervoorschoten.nl . Deze website zal op den duur verdwijnen omdat de meeste informatie dan te vinden zal zijn op de website van de Veiligheids Regio Hollands-Midden. Toch zijn we van mening dat niet alle informatie verloren kan en mag gaan. Hoe gaan we dit oplossen?

Op de website van brandweer Voorschoten is een knop aanwezig die verwijst naar de restauratie van Spuit 41. Ook dit deel komt in het geding bij de opheffing van de brandweersite. Dat is inmiddels opgelost want Spuit 41 heeft hier zijn eigen website. Deze site is zoals u ziet werkzaam en is 1 op 1 overgeheveld.

Naast het nieuws over de restauratie zult u bovenaan, binnenkort een tabblad vinden die verwijst naar de brandweer Voorschoten. Daar zult u onder andere dan de items vinden over Nieuws, Materieel en Uitrukken.
Ook wordt er hard gewerkt om een tabblad te maken met filmpjes over en van Spuit 41. Zo blijft u altijd op de hoogte van de resaturatie en de werkzaamheden van de brandweer Voorschoten.

Wanneer de website van de brandweer Voorschoten uit de lucht gaat is nog niet bekend.

Kijk hier http://www.youtube.com/watch?v=K2DZWtmSPl4 voor de laatste werkzaamheden aan Spuit 41.