Menu

Evenementenkalender toegevoegd aan onze website

25-07-2011

Nu we zo langzaam aan naar de afwerking van Spuit 41 gaan, werd het tijd om ook eens aan een evenementenkalender te gaan denken, zeker nu de aanvragen langzaam op gang beginnen te komen. Op de evenementenkalender zal en zullen zoveel mogelijk onze activiteiten worden weer gegeven. Dat kan zijn op het gebied van old timerdagen, optochten, huwelijken of andere activiteiten.

U kunt, wanneer u een aanvraag wilt indienen, zelf kijken op de gewenste datum of 'Spuit 41' bezet of beschikbaar is voor uw activiteit.
Als u' Spuit 41' wilt reserveren of aanvragen kunt u een mailtje sturen aan webmaster@spuit41.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen en bekijken/bespreken wat de mogelijkheden zijn en of we beschikbaar zijn.

Vermeldenswaardig is zeker nog wel dat we niet exact weten wanneer 'Spuit 41' precies klaar is om 'ingezet' te kunnen worden. Daarvoor houden we graag een slag om de arm bij eventuele afspraken. Maar je kan er maar niet vroeg genoeg bij zijn om 'Spuit 41' alvast vast te leggen voor u activititeit.

Omdat wij niet altijd op de hoogte zijn of kunnen zijn over activiteiten waar Spuit 41 mogelijk aan mee zou kunnen doen, vinden wij het zeker interressant om ook van onbekende acitiviteiten op de hoogte gebracht te worden. Ook hierover kunt u ons mailen op genoemd adres.