Menu

21e Old timerdag Voorschoten

18-09-2014

Direct na de old timerdag van Alphen was het zondag 14 september ook weer old timerdag in Voorschoten. Voor de 21e keer al weer en daar is men trots op in Voorschoten. Dit evenement is onderdeel van het alom bekende 'Weekend van Voorschoten' waarin het bol staat van de activiteiten. Gevolg is dat, als het weer mee zit, er volop publiek op af komt uit de hele regio. Zo ook afgelopen zondag, het weer zat mee dus ..... Over publiek was er dan ook niet te klagen.

Voorafgaand aan de show van de old timers is er altijd een rondrit door de regio. Een puzzeltocht waar prijzen mee te winnen waren.

Vaniit de stichting historisch brandweer materiaal Hollands Midden waren de voertuigen van Katwijk, Leiderdorp en Voorschoten present. Gebroederlijk naast elkaar onder de lindebomen op de Voorstraat en de beachflag als lokker. De brandweervoertuigen deden gezien de lengte niet mee aan de rondrit en reden rond half twaalf de Voorstraat in. Daar was het al een drukte van belang. Kort hierop verschenen de ene na de andere old timer, de een nog mooier dan de andere. Leuk om te zien is dat er ieder jaar weer 'nieuwe' old timers bijkomen. Om half vier was de prijsuitreiking in de categorieŽn personenauto's, vrachtauto's en brommers. Het voertuig van Katwijk viel in de prijzen met een 3e plaats. Chauffeur Harm nam de prijs graag in ontvangst. Het harde werken, lees restaureren, wordt zo beloond.

Ook van deze dag is een beeldverslag gemaakt.