Stichting 'Spuit 41' Voorschoten

Zoeken

Denemarken 2017

12 juni 2020

Brandweerman Danny ging met zijn gezin naar Denemarken en waarom? Natuurlijk, een bezoekje aan LEGO-land. Daarom was het niet minder verrassend dat er ook LEGO brandweermateriaal op de foto gezet werd.

Naast het wat oudere materiaal uit Ullensvang hebben ze ook behoorlijk nieuw spul uit Duitsland op de gevoelige plaat gezet. MAN vind ik persoonlijk qua uitstraling echt een mooi merk. De striping is dan weer minder en vraag mij ook af wat dit met de zichtbaarheid doet. Maar goed, Sydvestjysk in zuid Denemarken is er vast blij mee. En wij met de foto's.

 • Van Rijs
 • Hameetman verzekeringen
 • Toncar
 • Notaris PĂ©rez
 • RoyalPrint
 • Heijmans
 • Valk Hotel De Gouden Leeuw
 • Auto Schilthuizen
 • Freek van Os
 • Gebr. de Graaff Trappenmakers
 • Hema
 • Watersportvereniging Voorschoten
 • De Kock Raamfolie
 • Snackbar Centrum
 • Het Wapen van Voorschoten
 • Ziegler
 • Pretec Precisietechniek
 • Rotary Club Voorschoten-Leidschendam
 • G.J. Kriek
 • Klink Car Cleaning