Stichting 'Spuit 41' Voorschoten

Zoeken

Griekenland 2014

12 juni 2020

Het is al weer wat jaren geleden maar de vakantie op Kreta vergeet je niet gauw. Zo wie zo niet een vakantie op een van de Griekse eilanden want de temperatuurverschillen met hier zijn groot te noemen, althans in 2014.

Vast op onze vakanties is altijd de ene ag naar het strand en de volgende dag een toertje of uitstapje. Beter voor je lijf zullen we maar denken. Als je dan over het eiland struint kom je vaak wel iets van brandweer tegen. Of ze staan 24/7 paraat op straat of men is inspectierondes aan het rijden op het droge warme eiland.

Zo kwamen wij bijgevoegde voertuigen tegen die op straat in de verhittende zon stonden te wachten op een uitruk. Ik moet zeggen voor Griekse begrippen zag het materieel er goed uit aan de buitenkant. Dochterlief wilde wel op de foto met al het rood!

 • Van Rijs
 • Hameetman verzekeringen
 • Toncar
 • Notaris PĂ©rez
 • RoyalPrint
 • Heijmans
 • Valk Hotel De Gouden Leeuw
 • Auto Schilthuizen
 • Freek van Os
 • Gebr. de Graaff Trappenmakers
 • Hema
 • Watersportvereniging Voorschoten
 • De Kock Raamfolie
 • Snackbar Centrum
 • Het Wapen van Voorschoten
 • Ziegler
 • Pretec Precisietechniek
 • Rotary Club Voorschoten-Leidschendam
 • G.J. Kriek
 • Klink Car Cleaning