Stichting 'Spuit 41' Voorschoten

Zoeken

Italië 2013

14 juni 2020

In het zuiden van Europa met name Italië, wa shet behoorlijk 'zoeken' naar brandweermaterieel. Waar je in andere landen plots tegen brandweerspul aan loopt, moet je daar blij zijn als je wat ziet. Geen idee waarom maar het was nu een maal zo. Veertien dagen lang uitgekeken naar iets van brandweer achtigs en op een donkere avond toch nog 1 voertuig gespot.

Voorts is in de openbare ruimte van Potenza en omgeving alles prima op orde. Alles blusvoorzieningen die, zoals op het oog lijkt voor een ieder beschikbaar is, zit keurig achter (plexi)glas. En nu maar hopen dat door het inslaan geen lekkages of wonden ontstaan

 • Van Rijs
 • Hameetman verzekeringen
 • Toncar
 • Notaris Pérez
 • RoyalPrint
 • Heijmans
 • Valk Hotel De Gouden Leeuw
 • Auto Schilthuizen
 • Freek van Os
 • Gebr. de Graaff Trappenmakers
 • Hema
 • Watersportvereniging Voorschoten
 • De Kock Raamfolie
 • Snackbar Centrum
 • Het Wapen van Voorschoten
 • Ziegler
 • Pretec Precisietechniek
 • Rotary Club Voorschoten-Leidschendam
 • G.J. Kriek
 • Klink Car Cleaning