Stichting 'Spuit 41' Voorschoten

Zoeken

Nederland. Leerdam 2019

18 juni 2020

Een korte vakantie in eigen land. Even bijtanken zoals dat heet. Een mooie plek om dat te doen is Leerdam. Een rustige omgeving, prettig landschap, goede campings en veel fruit als je op het goed moment komt althans.

Glasstad Leerdam zoals het nu nog heet want er zit de klad in. Het gaat niet meer zo goed met de glashandel. Toch inspireerde het een lokale kunstenaar om iets met glas en de brandweer te doen. Een atelier had in het raam een 2-tal brandblussers staan. Je moest echt dichtbij kijken voordat je door had dat het een glazen exemplaar betrof. Toch grappig gedaan.

 • Van Rijs
 • Hameetman verzekeringen
 • Toncar
 • Notaris PĂ©rez
 • RoyalPrint
 • Heijmans
 • Valk Hotel De Gouden Leeuw
 • Auto Schilthuizen
 • Freek van Os
 • Gebr. de Graaff Trappenmakers
 • Hema
 • Watersportvereniging Voorschoten
 • De Kock Raamfolie
 • Snackbar Centrum
 • Het Wapen van Voorschoten
 • Ziegler
 • Pretec Precisietechniek
 • Rotary Club Voorschoten-Leidschendam
 • G.J. Kriek
 • Klink Car Cleaning